Ubrana dvorana

DVORANA

12-DSC00518

Dvorana (55m2) na odlični lokaciji med Rožnikom in Celovško cesto, je primerna za skupinsko vadbo, delavnice ali predavanja do 20 ljudi.

Dvorana je opremljena z kvalitetnimi joga blazinami prAna, 15 stoli, blazinami za sedenje, dekicami, tablo za pisanje in avdio sistemom. V sklopu dvorane je čajna kuhinja kjer si lahko pripravite čaj, sokove ali pijete filtrirano vodo (Brita filter). Dvorana ima dva wc-ja in teraso, ki je obrnjena na Rožnik.

Kljub temu da dvorana stoji ob Celovški cesti je zelo intimna in tiha, občutek v njej pa je udoben in domač. Dvorano redno čistimo, tako fizično kot energijsko.

Če najamete dvorano vam nudimo tudi brezplačno promocijo v dvorani (letaki ali plakat), objavo na naši fb strani ter v mesečnem napovedniku.

TERAPEVTSKA SOBA

03-DSC00524

Terapevtska soba meri 15m2 v njej je zložljiva masažna miza, avdio sistem in kotiček za pogovor. Po želji lahko prinesete svojo masažno mizo.

V primeru, da redno najemate terapevtsko sobo za svoje terapije, vam nujdimo brezplačno promocijo v dvorani (letaki ali plakat), objavo na naši fb strani ter v mesečnem napovedniku.


 

KAKO DO NAS?

Dvorana se nahaja 5 minut hoje od parkirišča pri hali Tivoli na Celovški cesti 55 v Ljubljani, nad picerijo Piramida.

Če prihajate z avtobusom smo med postajama Tivoli in Stara cerkev. Do nas pridete z avtobusi št. 1, 1B, 3, 3B, 5, 8, 22, 25 in 60.

Če prihajate z avtomobilom parkirajte pri hali Tivoli. Od tam imate še 5 minut peš. Parkiranje je plačljivo od 06.00 do 20.00 ure, med vikendi pa je brezplačno. Za osebna vozila stane 0,60 € za prve dve uri, vsaka naslednja pa je še dodatnih 0,60€.

CENIK NAJEMA

Cena dvorane in terapevtske sobe je odvisna od tega koliko pri nas najemate. Cene za dvorano se začnejo že pri 15€ na uro, za terapevtsko sobico pa 8€ na uro.

V primeru, da se zanimate za najem, nam pišite na ubranadvorana@gmail.com

PROGRAM DOGAJANJA

Napovednik delavnic za tekoči mesec pošiljamo preko emaila enkrat mesečno.
Prijavite se na novice!

Vabimo vas tudi, da obiščete našo FB stran, kjer boste našli obvestila o tekočem dogajanju v dvorani.


 

DODATNE UGODNOSTI

V dvorani so na voljo:

  • Stoli (15 lesenih Ikea stolov, na katere lahko za večje ugodje položite penaste blazine)
  • Podloge za jogo (7 kvalitetnih joga blazin prAna)
  • Tabla za predavanja (bela)
  • Kvalitetna avdio oprema
  • V primeru, da najemate dvorano za svoje aktivnosti vam nudimo brezplačno promocijo v dvorani (letaki ali plakat), objavo na naši fb strani in v mesečnem napovedniku.

MOŽNOST PREHRANE V OKOLICI

Hrana za celodnevne delavnice v naši dvorani ni problem. Pod dvorano se nahaja picerija Piramida, ki vam ob predhodnem naročilu pripravi okusen obrok tudi za večje skupine. Na voljo imajo tudi brezglutenske, vegeterjanske in veganske menije. Odprta je: ponedeljek-petek : 10h-24h; sobota: 12h-18h; nedelja in prazniki: 12h-23h.

300m stran najdete samopostrežno vegetarjansko restavracijo Radha Govinda, kjer z ljubeznijo pripravljajo odlične jedi z navdihom vedske kuhinje. Odprti so od ponedeljka do petka od 11h – 19h in ob sobotah od 11h – 18h.

100m od dvorane se nahaja tudi kitajska restavracija Dobrote vzhoda kjer vam hitro pripravijo mesni, vegeterjanski ali veganski obrok. Odprta je vsak dan od 11h do 23h.

Za hitre ˝prigrizke˝ je v bljižini trgovinica, ki je odprta vsak dan do 22.00. Za sladokusce pa je 50m od dvorane tudi Slaščičarna Mihalek, ki nudi odlične torte (tudi presne), piškote in druge sladice.

Društvo Sijaj od leta 2017 ne upravlja več Ubrane dvorane, jo pa še vedno priporoča ;).

 

 

Advertisements