Pripravljeni za ljubezen

Društvo Sijaj v letu 2017 ne bo organiziralo programa ˝Pripravljeni na ljubezen˝. Hvala za razumevanje.

8 tedenski program za samske in tiste, ki želijo svoj partnerski odnos ponesti na nov nivo.


Na zadovoljujoče partnerstvo se lahko pripravite tako, da pri sebi pogledate in odpravite avtomatske vzorce, ki vas v partnerstvu vodijo v nezadvoljstvo.
Prijavite se!

Ko se partnerski odnos zaključi, si pogosto obljubimo, da nikoli več ne ponovimo iste napake in da bo naslednjič pa res za vedno. Pa je vseeno vsakič znova enako. Zakaj? Zakaj nekaterim uspe, nam pa ne?

Odgovorov je seveda toliko kot ljudi, dejstvo pa je, da moramo za drugačen odnos začeti spreminjati stvari pri sebi. Katherine Woodward Thomas v svoji knjigi Calling In the One pravi takole: ˝Razlog zakaj nas toliko še nima ljubezni po kateri hrepenimo je, da še nismo postali ljudje, ki bi morali biti, da bi v svoje življenje povabili IN takšno ljubezen vzdrževali na dolgi rok.˝

Program ˝Pripravljeni za ljubezen˝ je zasnovan tako, da pogledamo katere so tiste prepreke, ki nam prepečujejo čudovit parterski odnos, ki si ga želimo. Tako bomo obdobje samskosti kreativno in koristno uporabili za vlaganje v to, da bo naš naslednji odnos takšen, kot si ga zaslužimo.

Na 8 tedenskem programu vas NE BOMO UČILI kdaj je dekle pripravljeno na prvi poljub ali kako pristopiti k osebi, ki nam je všeč. Spregovorili in odgovorili si bomo na vprašanja kot so:

  • Sploh vem kaj hočem?
  • Kako ustvariti skupnost, ki bo naš odnos podpirala in ga razbremenila?
  • Kako nekoga preboleli in kako odpustiti?
  • Kako pozdraviti rane preteklosti, da prenehajo vplivati  na našo sedanjost in prihodnost?
  • Kako postaviti vizijo svojega partnerstva?
  • Kako živeti življenje vredno življenja? Kako dopustiti, da smo ranljivi in ali moramo biti popolni, da bi lahko z nekom živeli v harmoniji?
  • Koliko odgovornosti v odnosu nosimo mi in koliko partner? Kako dajati, da bo partner to prepoznal kot ljubezen?

Preberite si izjave nekaterih udeležencev

Če vas je opis pritegnil in bi želeli izvedeti več, ste vabljeni da si ogledate posnetke pogovorov na to temo v oddaji Klepet ob kavi, kjer je bila Vesna Juvan gostja voditeljice Jasmine Kandorfer.

Program je delno zasnovan po priznani knjigi in sistemu Calling in The One, avtorice Katherine Woodward Thomas.  Avtorica govori o zamisli, da lahko privabimo le to, kar smo pripravljen sprejeti. 8-tedenski program ˝Calling in the One˝, vas pripravi na to, da lahko v svoje življenje privabite osebo, ki jo resnično iščete. Za vsakega od 49 dni je avtorica pripravila dnevno lekcijo z navodili, kako jo prenesemo v prakso. Knjiga vključuje tehnike, kot so meditacija, vizualizacija, pisanje dnevnika in iskanje neizpolnjenih želja in zamer iz otroštva, ki vas še vedno nezavedno ˝preganjajo˝. Vse to vas bo usmerjalo v prepoznavanje ovir in vam pokazalo načine za krmarjenje okoli njih. Na koncu 49 dni boste v idealnem čustvenem stanju, da greste v svet in najdete “ljubezen svojega življenja”.

Knjiga sicer še ni prevedena v slovenščino, je nosilka programa Pripravljeni za ljubezen, Vesna Juvan (s programom se je srečala pred leti v Avstraliji) dobila dovoljenje avtorice knjige, da v Sloveniji vodi tečaje v katerih uporablja tudi njen sistem. 8-tedenski tečaj vam je tako prvič na voljo v slovenskem jeziku.

Skupine, ki so ga obiskovale v preteklosti so bile tako navdušene, da smo na njihovo željo razvili tudi drugo stopnjo Pripravljeni za ljubezen II.

V pripravi je tečaj, ki bo potekal preko spleta in se ga boste lahko udeležili od doma, iz udobja svojega naslonjača. Izpolnite kontaktni obrazec, v sporočilu napišite ˝Moje partnerstvo – on-line˝ in obvestili vas bomo o pričetku tečaja.

Več videoposnetkov si oglejte TUKAJ

 

Advertisements