Delavnice za maternice z odgovornimi lastnicami

Društvo Sijaj v letu 2017 ne bo organiziralo ˝Delavnic za maternice z odgovornimi lastnicami˝. Za več informacij in prijave se obrnite na Akademijo za harmonijo življenja. Hvala.


Delavnica za ženske, ki so se začele prebujati in jim ni vseeno kaj se dogaja z njihovimi maternicami in ostalimi ženskim organi.


Delavica je namenjena ženskam, ki želijo doseči svoj polni potencial in ugotoviti kako najti pozabljen del sebe in kako spet stopiti v stik s svojo izvorno modrostjo in intuicijo. Prijava je obvezna!

Prijavite se!

Pred nekaj časa sem obiskala starejšo sorodnico, ki so ji odstranili maternico. Rekla je, da je bil oddelek na KC poln žensk, tudi mlajših, ki so jim odstranili maternice ali pa vsa rodila. Takrat sem si postavila vprašanje:

Kaj delamo ženske, da maternice, centri naše moči in intuicije, ki bi nam naj dajale življenje, nočejo več živeti v našem telesu?

Ta misel me ni nehala spremljati, oglašati pa se mi je pričelo tudi čedalje več žensk, ki imajo take ali drugačne probleme s svojimi maternicami. Ene preveč krvavijo, druge ne morejo krvaveti, tretje krvavijo 3 tedne v mesecu, ene ne morejo zanositi, spet druge zanosijo, ‘ko samo pomislijo na moškega’, nekatere imajo hormonalno ravnovesje čisto porušeno, druge imajo maternice že predelane v kreme za gube…

Maternica je center ženske moči in intuicije. V času inkvizicije in sežiganja čarovnic, ko je bilo nevarno biti modra, intuitivna ženska, nas je večina izgubila svojo moč, svojo poklicanost, svojo ženskost in utišala svojo maternico.

Sedaj, ko je spet varno biti ženska, ko je varno biti intuitivna, ko je dovoljeno slediti sebi in ko so moški spet začeli sprejemati ženskost kot nekaj veličastnega (vsaj v nekaterih kulturah), so se maternice spet pričele oglašati in zahtevajo, da jih poslušamo. Na nas je ali bomo temu klicu sledile ali ne. Vsaka ženska ima pred sabo odločitev o tem ali bo ponovno odkrila svoje notranje vodstvo in se prepustila regenerirajočemu ciklu svoje narave ali pa se še naprej izčrpavala, izsuševala in venela.

˝S svojo maternico se precej aktivno ukvarjam že nekaj časa in lahko rečem, da je tako neverjetna in tako izjemna, da je kakršenkoli problem vezan nanjo alarm, ki je direktno povezan s tem kdo smo in zakaj smo tukaj.˝

Pridružite se naslednji skupini Delavnic za maternice z odgovornimi lastnicami


Teme delavnic:

 • Kako delujejo ženski spolni organi na fizični ravni;
 • Vodena meditacija, kjer se bomo povezale z maternico in pogledale kaj nam sporoča;
 • Z mandalo maternice bomo postavile svoj center moči  tako, da nas bo podpiral na naši dušni poti;
 • Začutile bomo utrip maternice (maternica ima, tako kot srce, svoj utrip);
 • Pozdravile bomo rano, nastalo ob prezgodnjem rezanju popkovine;
 • Z ženskami bomo podelile svoje izkušnje;
 • Pogledale bomo odnos, ki ga imamo s svojimi spolnimi organi in se soočile s čustvi, ki smo jih tam nakopičile;
 • Prisluhnile bomo kaj nam želi maternica povedati, da bomo potem znale srčno usmeriti svoja življenja.

Vsak teden boste dobile tudi napotke za samostojno delo,ki ga boste izvajale doma. Te vaje so ključnega pomena in so namenjene temu, da se naučite povezovati z maternico, jo poslušati, čistiti ter kalibrirati tako, da podpira vaše trenutne projekte.

Komu so delavnice namenjene?

Delavnica je namenjena ženskam, ki želijo doseči svoj polni potencial, ugotoviti kako najti pozabljen del sebe ter kako spet stopiti v stik s svojo izvorno modrostjo in intuicijo. Namenjena je vsem, ki niso OK s tem, da:
 • se ženskam po tekočem traku odstranjujejo rodila;
 • smo tako nepovezane z maternicami, da dejansko več ne delujejo, pa ne vemo zakaj ne;
 • skoraj ni ženske, ki bi še imela menstruacijo na 28 dni, ob prazni luni;
 • skoraj ni ženske, v rodni dobi, ki ne bi imela izkušnje vsaj enega splava…

Namenjena je ženskam, ki so pripravjene zahtevati nazaj svoj ženstven del, tisti del sebe, ki skrbi za samoregeneracijo, radost in ki je intuitivno povezan z dušo in uresničevanjem našega poslanstva.

Delavnice so na voljo v naslednjih različicah:

 1. Skupinska tedenska srečanja v dvorani na Celovški 55 (8 tednov)
 2.  Samostojno delo doma s tremi osebnimi klici z voditeljico (8 tednov)
 3. Samostojno delo doma brez kontakta z voditeljico (čas si določite sami)
 4. Intenziv paket v katerega so vključena tedenska srečanja (opcija 1,2 ali 3) ter tri energijske korekcije maternice.

1. Skupinska tedenska srečanja v dvorani na Celovški 55 (8 tednov)

Kako bodo delavnice potekale? 
Delavnice bodo potekale tako, da se bomo enkrat tedensko dobile v Ubrani dvorani na Celovški 55 in bomo skupaj predelale teme delavnice.

Kaj je prednost skupinskih srečanj?
Prednost skupinskih srečanj je v tem, da lahko ženske med sabo podelite izkušnje in marsikdaj to odgovori na vprašanja, ki so jih imele tudi ostale, pa si jih niso upale vrašati ali pa jih niso znale ubesediti. V tem primeru tudi srečate enakomisleče ženske in se lahko z njimi povežete. Nemalokrat se zgodi, da se stkejo čudovita prijateljstva, ki trajajo še dolgo po končani delavnici.

Kje se bomo srečevale?
Srečanja bodo potekala v Ubrani dvorani na Celovški 55 v Ljubljani.

Kako se prijavim?
Prijavite se tako, da pošljete email na drustvosijaj@gmail.com ali preko kontaktnega obrazca.

Cena
Za 24 ur skupinskega dela v dvorani boste odštele 250€ (za dijakinje, študentke in brezposelne je cena 190€).

Kdaj se prične naslednja delavnica?
Naslednji cikel delavnic se bo pričel:
DOPOLDANSKA SKUPINA: 14. september (četrtek) 10h – 13h – Imamo še nekaj prostih mest.
VEČERNA SKUPINA: 14. september (četrtek) 19h – 22h – Imamo samo še nekaj prostih mest.

2. Samostojno delo doma s tremi osebnimi klici z voditeljico

Kako bodo delavnice potekale?
Delavnice bodo potekale tako, da boste vsak teden po mailu dobile materiale (v pisni, video ali avdio obliki), v časovnem obdobju 10 tednov od pričetka pa se boste tudi dogovorile za 3 enourne osebne klice z voditeljico delavnic na katerih bomo predebatirale morebitne probleme, vprašanja ali dodatne vaje, ki jih lahko glede na vaše stanje izvajate.

Kaj je prednost individualnega dela doma?
Prednost individualnega dela doma je ta, da se vam ni potrebno voziti v Ljubljano in da se vam časovno ni potrebno prilagajati. Tematiko lahko predelate v svojem lastnem tempu.

Kako se prijavim?
Prijavite se tako, da pošljete email na drustvosijaj@gmail.com ali preko kontaktnega obrazca.

Cena
Za materiale za samostojno delo doma in 3 enourne klice z voditeljico programa boste odštele 330€.

Kdaj lahko pričnem z delavnico?
Z delavnico lahko pričnete takoj. Po prijavi boste dobili račun in takoj, ko bomo prejeli potrdilo o nakazilu, vam bomo poslali prvi paket materialov.

Osebne klice z voditeljico lahko izkoristite v šestih mesecih od  datuma, ko ste prejele prvo delavnico. Po tem datumu klici propadejo. Če jih niste izkoristile, vračilo dela denarja žal ni možno.

 3. Samostojno delo doma brez kontakta z voditeljico

Kako bodo delavnice potekale?
Delavnice bodo potekale tako, da boste vsak teden (8 tedov) po mailu dobile materiale v pisni, video ali avdio obliki. Pri tej opciji imate možnost kontakta z voditeljico samo v primeru doplačila.

Kaj je prednost individualnega dela doma?
Prednost individualnega dela doma je ta, da se vam ni potrebno voziti v Ljubljano in da se vam časovno ni potrebno prilagajati. Tematiko lahko predelate v svojem lastnem tempu. Prav tako ni potrebno, da program dokončate v osmih tednih, ampak si ga lahko prilagodite poljubno, v skladu z razpoložljivim časom.

Kako se prijavim?
Prijavite se tako, da pošljete email na drustvosijaj@gmail.com ali preko kontaktnega obrazca.

Cena
Za materiale za samostojno delo doma boste odštele 230€.
Vsak dodaten individualen klic po predhodnem dogovoru stane 50€ na uro.

Kdaj lahko pričnem z delavnico?
Z delavnico lahko pričnete takoj. Po prijavi boste dobili račun in takoj, ko bomo prejeli potrdilo o nakazilu, vam bomo poslali prvi paket materialov.

 4. Intenziv paket

Intenziv paket lahko vključite v katerokoli od zgoraj naštetih možnosti (skupinsko ali samostojno delo doma). Poleg opisanega, boste trikrat prišle v Ljubljano na dveurno individualno energijsko korekcijo s pomočjo vibracijske kineziologije. Več o korekcijah najdete tukaj.

Kaj je prednost intenziv paketa?
Prednost intenziv paketa je v tem, da bomo energijsko ‘popravile’ vašo maternico. Pogledale bomo kateri podzavestni in nezavestni spomini, vezani na maternico, so shranjeni v vašem DNK-ju. Več o energijskih korekcijah si preberite tukaj. Pri energijskih korekcijah gremo bolj v globino in nezavedne spomine, kot lahko gre oseba sama, tako da so primerne za tiste, ki si želite s svojo maternico delati zares intenzivno in jo globinsko prečistiti.

Kako se prijavim?
Prijavite se tako, da pošljete email na drustvosijaj@gmail.com ali preko kontaktnega obrazca.

Cena
Za intenziv paket boste k zgornji ceni prištele še 180€. Običajna cena za 3 energijske korekcije je 240€.

Če torej izberete:
skupinska srečanja intenziv paket boste zanj odštele 430€,
samostojno delo doma s tremi klici z voditeljico intenziv paket boste odštele 510€
samostojno delo doma brez kontakta z voditeljico intenziv paket boste odštele 410€.

Kako izbrati najustreznejšo različico programa za vas?

Najboljša je tista delavnica, ki najbolj ustreza vam. Če ste doma iz Radencev ali Pirana vam bo verjetno bolj ustrezala verzija pri kateri se vam ni treba ponoči voziti v Ljubljano.

Prednost skupinskih srečanj je, da si ženske med sabo podelite izkušnje in si tako marsikdaj odgovorite na vprašanja, ki jih imajo tudi ostale, pa si jih ne upajo vprašati ali pa jih niso znale ubesediti. V skupini spoznate enako misleče ženske, se z njimi povežete. Nemalokrat se zgodi, da se stkejo čudovita prijateljstva, ki trajajo še dolgo po končani delavnici.

Samostojno delo od doma vam omogoča, da se vam ni potrebno voziti v Ljubljano in se časovno usklajevati. Primerno je za vse, ki imate razgiban urnik, delate v izmenah, ne živite v Ljubljani ali pa vam za poglobljeno delo na sebi enostavno bolj ustreza varno domače okolje.

Intenziv paketu pa poleg običajne delavnice dobite tudi energijske korekcije s katerimi popravimo energijske blokade in spomine shranjene v maternici, ki vam rušijo ravnovesje n se jih niti ne zavedate.

Kako bodo delavnice potekale? 

Odvisno od različice, ki jo izberete.

Skupinske delavnice bodo potekale tako, da se bomo enkrat tedensko dobile v Ubrani dvorani na Celovški 55 in bomo skupaj predelale teme delavnice.

Naslednji cikel delavnic se bo pričel:
DOPOLDANSKA SKUPINA: 14. septembra (četrtek) od 10h do 13h – Imamo še nekaj prostih mest.
VEČERNA SKUPINA: 14. septembra (četrtek) od 19h do 22h – Imamo samo še nekaj prostih mest.

Pri ostalih delavnicah delate doma v svojem tempu. Vse materiale boste tedensko dobile preko emaila.

Kje se bomo srečevale?

Srečanja bodo potekala v Ubrani dvorani na Celovški 55 v Ljubljani. V ostalih krajih boste lokacijo srečanja izvedele sproti.

Vse ki se boste odločile za verzijo preko spleta boste lahko sedele doma v naslonjaču in delale delavnice v udobju svojega doma.

Kako se prijavim?

Prijavite se tako, da pošljete email na drustvosijaj@gmail.com ali preko prijavnice.

Koliko delavnice stanejo?

Za 24 ur skupinskega dela  boste odštele 250€ (dijaki, študentje in brezposelni pa 190€).

Za materiale za samostojno delo doma in 3 enourne klice z voditeljico programa boste odštele 330€.

Za materiale za samostojno delo doma boste odštele 230€. Vsak dodaten individualen klic po predhodnem dogovoru stane 50€ na uro.

Za intenziv paket prištejte k ceni vaše delavnice (ena od zgoraj naštetih) še 180€. Običajna cena za 3 energijske korekcije je 240€.

Lahko organiziramo delavnice tudi v ostalih krajih v Sloveniji?

V primeru, da se zbere vsaj 10 žensk pridem tudi v druge kraje v Sloveniji. V primeru, da organizatorka delavnic prevzame celotno organizacijo, ima delavnico brezplačno. Kontaktirajte nas, če ste zainteresirane za organizacijo delavnic.

Vse delavnice vodi Vesna Juvan iz Akademije za harmonijo življenja.

NOVO! Delavnice v IZOLI – Začnemo v PETEK 7. OKTOBRA 2016

ob 17.15 (DO 20.15) V Joga sobi v Izoli

Prijavite se lahko tukaj!Izola

NOVO! Delavnice v MARIBORU – Začnemo v PONEDELJEK 9. JANUARJA 2017

17.15 (do 20.15)v ZPM na Razlagovi 16.

Delavnice za maternicePrijavite se lahko tukaj!

Kaj pravijo o delavnicah ženske, ki so jih že preizkusile?

˝Najprej moram povedat, kako zelo so mi tele delavnice pomagale, da sem stopila globlje v stik sama s sabo, s svojo intuicijo in seveda tudi z dojenčkom, ki ga nosim v svoji maternici 🙂
Že od začetka nosečnosti sem si želela roditi doma, a se mi je to zaradi različnih razlogov zdelo enostavno nemogoče in neizvedljivo. Zdaj na koncu pa sem ugotovila, da se da in sem končno sprejela, da je to zame edina prava pot. In tako smo zdaj v treh tednih vse pripravili in se organizirali, da bomo našo malo čarovnico sprejeli tako kot se za čarovnico spodobi – doma 🙂 

Za tak korak, se pred začetkom delavnic niti približno nebi upala odločit, zdaj pa je to za nas edina prava možnost :)˝        Ana, delavnica Ljubljana


˝Prvič v življenju sem bila na delavnicah kjer so bile v skupini samo ženske. Moram reči, da je zares navdihujoče, ko ženske sodelujejo med seboj, delijo svoje izkušnje, se podpirajo in so ena drugi navdih. Vsakega naslednjega srečanja sem se izredno veselila in vse prisotne ženske so bile ženske z veliko začetnico. Vesna je ustvarila okolje kjer smo lahko brez zadržkov izrazile sebe in prav to je naredilo te delavnice tako mogočne. Všeč mi je bilo, da sem se tekom delavnic začela bolj zavedati svoje maternice in sem se prvič prav zares povezala z njo in ji namenila pozornost. Prav tako sem bolj začela opazovati svoj menstrualni cikel in začela gledati na menstruacijo kot darilo in ne nekakšno vsakomesečno nadlogo. Stvari, ki smo jih počele na delavnicah, osebna izkustva, ki smo jih delile, vse to je pripomoglo k samospoznavanju, ozaveščanju vzorcev in samozdravljenju, Vesna nam je pokazala tudi nekaj tehnik, ki so izredno zanimive in, ki so nam pomagale, da se povežemo same s seboj in da znamo prisluhniti vodstvu, ki nam je v življenju velikokrat potrebno, da se lahko odločimo tako kot je prav za nas. Zagotovo so bile delavnice pomemben kamenček v mojem osebnem mozaiku, in zdi se, da sem prav zaradi teh srečanj korak bližje k sprejemanju sebe točno takšne kot sem in da zdaj še bolj verjamem, da si lahko skreiram življenje, ki bo izpopolnjujoče. Delavnice priporočam vsem, ki si želite postati ženske, ki se zavedate svoje veličine in ki si želite, da bi se ženske med seboj podpirale pri naših poteh, si bile prijateljice in živele sebe točno tako, kot si potiho v sebi želimo že od nekdaj.˝       Tjaša, delavnica Ljubljana


˝Maternica, draga moja posoda ženskosti. S tabo sem našla in povezale še delček moje duše v celoto, ki se sestavlja. Veliko stvari sem ozavestila na tej poti. Bile so solze in smeh, žalost in radost. Jasno mi je postalo, da mi ni potrebno nič na novo ustvarjati, da je vse že v meni. Da rabim samo odstraniti, se spomniti in si dovoliti. Odstraniti vsa napačna prepričanja, vzorce in misli, ki sploh niso moje. Se spomniti svoje prave narave, svoje ženske esence, mehkobe, modrosti… in si dovoliti to tudi izraziti, se postaviti zase in sijati. In tega se še vedno učim, a ko si v stiku je toliko lažje.

 • Na tej poti sem vzljubila svojo yoni, čudovita je.
 • V stiku z maternico se je jasno izrazilo moje poslanstvo. Pogumno sem mu pogledala v oči in stvari se dogajajo-tečejo v pravo smer.
 • Ozavestila sem svoj menstrualni ciklus in ga sedaj vidim kot velik blagoslov. Preko njega ženske stopamo v stik s svojo močjo in kreativnostjo.
 • Ponovno se je srce povezalo z maternico.
 • Spoznala sem in še vedno spoznavam prečudovite ženske. Ena drugi smo velika podpora. Ko ženske prenehamo biti zavistne in ljubosumne ena na drugo si toliko lahko damo. Ne samo nam, svojo svetlobo sijemo in širimo daleč naokoli. In tak sonček si ti, draga Vesna. Hvala ti. Hvala ker svoje znanje deliš z nami. Sije še naprej močno, močno. S tabo sije vedno več svetlih maternic.˝   Katja, delavnica Ljubljana

˝Pa se javljam se jaz 🙂 Sicer je mogoče se prehitro kaj govorit sam jaz sem tak happy, da je sploh mogoče, da morem napisat :).

Odkar sem nehala s kontracepcijo (8 let nazaj) sem imela težave z vmesnimi krvavitvami in hudo bolečimi menstruacijami. Ta mesec je bila prva menstruacija, ko ni bilo res niti enega pikice bolečin, niti enega krča in niti pikice vročinskih oblivanj. Ne vem, kak bo naprej, samo že samo to, da je mogoče to pri eni menstruaciji mi je wooow in nekaj kar sem res potrebovala; občutek, da je možno. ˝   Katja, delavnica Maribor


˝Še enkrat se ti moram zahvaliti za zaupanje, da sem lahko delala delavnico sama doma. Meni je bilo takšno delo pisano na kožo, navajena sem vsakodnevnega posvečanja časa »delu na sebi« (te besede mi sicer niso najbolj blizu).

Delavnico sem vsak teden sproti izvajala, vedno sem našla zanjo prosti čas in prostor v hiši kjer sem bila lahko sama, obvezno z zvezkom in pisalom. Vsakršno misel ali čustvo sem si zapisala, to so zame sporočila iz nevidnih svetov, ki komunicirajo z nami. V kolikor sem imela kakšno posebno doživetje v katerem od tednov sem ga delila z Vesno ali pa ji napisala po mailu vprašanje. Čeprav so vse delavnice zelo jasno in razumljivo napisane. Še posebej so mi bili všeč resnični primeri iz življenja Vesnine in ostalih žensk, ki jih delijo z nami.

Delavnica mi je prinesla globoko zavedanje, da je maternica resnično živo bitje – to sem jaz, ko si dovolim in znam biti resnična.  Sedaj vsak dan navezujem stik z njo, vsak večer in ob vsaki meditaciji mi tudi roke samodejno zdrsnejo nanjo. In mogoče je prav maternica postaja moj sveti prostor oz. moj domač prostor. Ne vem zakaj in kako, resnično vse odgovore dobim, ko sem v stiku z njo. Je moja refleksija in resnična vodnica v duhovnem svetu.

Kaj pa moja Yoni? Ko sem jo v prvem tednu prvič opazovala, sem videla in občutila sliko osamljene starke. Odražala je mojo popolno aroganco do nje. Dosti podobna  mi je, pa vendar bolj modra, potrpežljiva in skromna, in ne glede na vse ima moč odpuščanja.

Pri ponovnem spominjanju svojih ran iz otroštva in najstništva, je to delo, ki ga še sedaj opravljam. Ni še končano in ne vem kdaj bo. Večkrat moram čez isto podoživljanje dogodka, situacije… in potrebno je slediti vse faze, zraven si pomagam z nekoliko bolj globljim dihanjem, da resnično potegnem iz telesnega spomine in vse ostanke zaklenjenih čustev, »zahaklanih« prepričanj in travmatičnih dogodkov. Iti čez vse te faze, ko je opisano sem dobila zelo močno orodje, ki deluje. To ni delo za en teden ampak za nedoločen čas.

Veliko orodij mi je dala Vesna (tako kot drugim ženskam na delavnicah), da lahko le nekaj pri sebi spremenim ali obrnem in samo na meni je odločitev ali bom resnično delala delavnico, in mislim, da ni odvisno od tega ali sem pri njej v živo ali pa »sama« doma, zame nič ne spremeni in ni nič lažje ali boljše.

Vse sem lahko naredila sama doma, navodila so izčrpna in zelo preprosta. Tisti čas, ki sem ga posvetila delavnici je bil resnično sveti čas, nikoli nisem gledala na uro. Vedno sem v enem koraku predela naloge in vaje za tisti teden. Je pa res, da je bilo nujno iti čez določene naloge večkrat in še vedno jih delam (nikoli končana zgodba).

Isto je z vodeno meditacijo za maternico, ki jo po potrebi delam. Dihalne tehnike so čisto razumljivo in jasno podane. Učinkovite. Pri ničemer nisem potrebovala še dodatnih pojasnil od Vesne.

Vsekakor pa prav paše, včasih kaj napisati in se malo izpovedati. Vedno je na vsak moj mail odgovorila.

Veliko čudovitih trenutkov sem imela, sploh pri letnih časih menstrualnega cikla. Še v sanjah si nisem mogla predstavljat, da je menstruacija nekaj tako lepega in skrivnostnega. In ko sem sama doma izvedla ceremonijo, še zdaleč nisem bila sama, močno povezavo s predniki sem začutila in podane so mi bile določene usmeritve za naprej. In nekaj se je že čisto »slučajno« zgodilo. 

Ko razmišljam, kaj je pa tisto, kar bi posebej izpostavila, je LAHKOTNOST delavnice. Res je potrebno narediti ogromno vaj in nalog, ampak ni težko. Meni se zdi, kot da me iz tekstov nagovarja milina resnične ženske narave.

Sporočilo, ki sem ga jaz dobila je: »Lucija, čas je, da prebudiš svojo žensko milino«. Za mnoge nič lažjega, zame pa, tisto od česar sem vedno bežala.

Vsaki ženski iz srca priporočam to delavnico. To je Velika delavnica Velike ženske in nujno jo potrebujemo vse ženske. Samo želimo si lahko nadaljevanja.˝       Lucija, delavnice od doma

Prijavite se lahko tukaj

 

Advertisements