O društvu

Vsi si v življenju želimo harmonije. Radi bi bili zdravi, imeli čudovite, ljubeče odnose s svojimi najbližjimi in znali uživati v življenju. Vendar je realnost pogosto drugačna. Hiter in površen življenjski stil pogosto od nas zahteva več kot lahko damo. Rezultat je porušeno ravnovesje. In ko se začne rušiti eno področje, se kmalu porušijo tudi druga. Slaba prebava lahko npr. vpliva na odnose v družini, saj pogosto zamaje temelje našega zadovoljstva in nas naredi živčne in sitne, nizka življenjska energija ali neravnovesje energij lahko vpliva na voljo do življenja itd.

Društvo Sijaj je bilo ustanovljeno z namenom širjenja tematik, ki lahko pomagajo pri osveščanju posameznikov in pripomorejo k povečanju harmonije v človekovem življenju. Namenjeno je tistim, ki želijo izvajati, širiti in podpirati naraven in zdrav način življenja in energijsko harmonijo ter v družbeno sredino pripeljati naravne principe, varovati in ohranjati zdravje, izboljševati kvaliteto življenja, povezovati ljudi, širiti znanje, uvajati nove pristope k reševanju problemov in vključevati kreativnost v vsakdanje življenje.

Na Celovški 55 imamo tako dvorano (poimenovali smo jo Ubrana dvorana), v kateri člani društva in gostujoči strokovnjaki predstavljajo različne tematike, gostijo delavnice, vodijo redne vadbe in izvajajo terapije. Če želite prejemati obvestila o dogajanju v dvorani se prijavite na novice in vsak mesec vas bom obveščali o tem kaj se pri nas dogaja.

Na povabilo pridemo tudi v druge kraje po Sloveniji. Pišite nam!

Član društva postane vsak, ki obišče enega izmed naših programov. Lahko se včlanite tudi če ne obiskujete naših programov. Pišite nam, če bi to želeli.

 

 

Trenutno aktualne delavnice:

˝Priprava na partnerstvo˝ – 8 tedenski program za samske in tiste, ki želijo svoj partnerski odnos ponesti na nov nivo. Več o programu najdete na: https://pripravanapartnerstvo.wordpress.com/. Prvi obisk je brezplačen. Obvezne so prijave na drustvosijaj@gmail.com

˝Priprava na partnerstvo II˝ – 8 tedenski program za tiste, ki so uspešno zaključili program Priprava na partnerstvo in želijo začeto delo na sebi nadaljevati. Prijave na drustvosijaj@gmail.com.

˝Postavitev partnerstva˝ – celodnevna delavnica vodena po metodi postavitve družine na kateri vsi postavljamo prav poseben odnos – odnos z našim partnerjem (oz. če ga nimamo lahko postavljamo odnose z bivšimi partnerji, s potencialnimi partnerji…). Ko se energijske blokade sprostijo, je gradnja odnosa, sprejemanje našega partnerja v našo osnovno družino in harmonija v vsakodnevnem življenju mnogo lažja oz. včasih je šele potem sploh možna. Na delavnicah se lahko razrešijo tudi družinske zamere do moških/žensk, ki smo jih na nezavednem nivoju podedovali. Prijave na drustvosijaj@gmail.com.

˝Delavnice za maternice z odgovornimi lastnicami˝ – Maternica, če je aktivirana in povezana, je center ženske moči in intuicije. Delavica je namenjena ženskam, ki želijo doseči svoj polni potencial in ugotoviti kako najti pozabljen del sebe in kako spet stopiti v stik s svojo izvorno modrostjo in intuicijo.

˝Delavnice za podporo notranjim organom˝ – 16 tedenski program v katerem pogledamo kako delujejo notranji organi, kako se začutijo neravnovesja na fizičnem in energijskem nivoju ter kako se lahko z njimi povežemo ter zaznamo neharmonije še preden se razvijejo v bolezen. Več o programu najdete na: https://mojetelo.wordpress.com/. Prvi obisk je brezplačen. Obvezne so prijave na drustvosijaj@gmail.com.

˝Terapije vibracijske kineziologije˝ – Vibracijska kineziologija je neinvazivna metoda pri kateri dobimo od vašega telesa, s pomočjo mišičnega testiranja, informacije o tem katera energijska polja v vašem telesu delujejo pravilno in katera ne (govorim o čakrah, avričnih poljih in meridianih) ter kako jih lahko uravnovesimo. Pri tem skorigiramo tudi spomine v vašem DNK-ju, ki mečejo vaša energijska polja iz ravnotežja na redni bazi (kadar ti spomini obstajajo). Terapija traja 2 uri. Več informacij in prijave na drustvosijaj@gmail.com.

˝Acroyoga˝– je odličena vadba, s katero na zabaven način okrepimo svoje telo, se naučimo komunicirati z acroyoga partnerjem (pridete lahko sami ali v paru), spoznamo nove, res kul ljudi in se imamo na splošno zelo fajn (kar pripomore k dodatni, globoki sprostitvi telesa). Več informacij o tečajih najdete na: http://letecajoga.org/.

˝Določanje osebne diete˝ – s pomočjo mišičnega testiranja dobimo od telesa informacije o tem katera hrana nas podpira in katere bi bilo priporočljivo jesti več ter katero je potrebno popolnoma izločiti iz uporabe, ker nam škodi. Pogledamo tudi ali je vaša želodčna kislina, medtem ko jeste, ustrezna in če ni, kaj bi bilo potrebno narediti, da jo uravnamo. Pogledamo ali je potrebno v prehrano vključiti kakšne dodatke (vitamine, minerale, probiotike, encime, super živila, amino kisline…) in pa s katero prehrano je najbolje začeti dan, da vam telo optimalno ˝zalaufa˝. Več informacij in prijave na drustvosijaj@gmail.com.

– Občasno organiziramo tudi zvočne kopeli z različnimi izvajalci. Za več informacij nam pišite nadrustvosijaj@gmail.com.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s