Izjave udeležencev

Izjave nekaterih udeležencev programa Pripravljeni za ljubezen:

Program ˝Priprava na partnerstvo˝ se mi celo ena boljših investicij v zadnjem času. Dobila sem točno to, kar sem želela in še veliko več. Morda tudi zato, ker nisem iskala partnerja, ampak sem si želela samo prevetrit, popravit  in pripravit teren. Način, ki si ga izbrala, da nas vodiš skozi, se mi zdi super :Odlična se mi zdi knjiga (mimogrede – sama je verjetno nikoli ne bi pogledala, če bi jo kje slučajno videla, zdaj si jo bom celo naročila…), ki res sistematično, postopno, razgibano in poglobljeno vodi skozi različne aspekte življenja, kot seveda tudi tvoja živahna energija, izjemna pronicljivost, ogromno izkušenj in svetovljanski duh, ki tudi kakšno, sicer suhoparno reč, naredi zanimivo in odpre nov način pogleda na stvari. Prav tako je neprecenljiva podpora skupine. Tako da lahko rečem le hvala, da sem imela priložnost, da sem se lahko sprehodila skozi svoje življenje, na novo osvetlila blokade, kvalitete, drugačne perspektive – glede sebe, partnerstva, skupnosti in še in še. Prav tako pa hvala, da zdaj bolje razumem tudi Avstralce 🙂

-Tina, Ljubljana

Moja odločitev za delavnico Priprava na partnerstvo, je ena tistih najboljših, ki sem jih sprejela v zadnjem času. Ne samo, da je vsako posamezno srečanje zelo bogato z osvetljevanjem prepričanj in blokad, deljenjem preteklih izkušenj ter mnenj in pogledov glede opravljenih nalog, na vsakem sem se počutila tako zelo napolnjeno z energijo, da sem komaj čakala na naslednje srečanje. Vesna je namreč čudovita, topla in srčna voditeljica in moderatorka, predana deljenju znanja, izkušenj , z veliko intuicije, obenem pa ti zna postaviti vprašanje, da pogledaš še globlje vase.

– Nada, Ljubljana

Tekom srečanj na seminarju PRIPRAVA NA PARTNERSTVO sem ozavestil, kako pomembno se je truditi in biti iskren ter zvest samemu sebi pri iskanju pravega partnerja zase. Da se je kljub “ponesrečenim” odnosom v preteklosti vredno potruditi in učiti ter da so vsi pretekli odnosi le lekcije, da se dvignemo, zrastemo ter se zbližamo s svojim jedrom in postanemo boljši ljudje…da se na novo “rodiš”, na novo zaljubiš, na novo začneš, na novo odpustiš, na novo zaupaš, na novo verjameš in na novo ljubiš…znova in znova in znova….
Najlepša hvala Vesna.

-Boris, Velenje

Advertisements